Dks - Oslo kommune
Postadresse: Postboks 6127, Etterstad, 0602 Oslo
Besøksadresse: Strømsveien 102, 0602 Oslo
Kontaktperson:
Spor av meg (fast produksjon)
Produksjonsliste
Program

Spor av meg (fast produksjon)

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

En fysisk, musikalsk, sprelsk og herlig forestilling om det å bli og være Jeg. Med tekster fra Svein Nyhus sin vakre barnebok Jeg.

Teaterforestillingen Spor av meg tar utgangspunkt i elevenes aktive undring, utforskende bevegelser og sporsettende lyder. Med tekster fra barneboken Jeg av Svein Nyhus, inviterer Glød/Tussilago Produksjoner elevene inn i en skoglysning, et landskap av undring, lek og historier av, om og rundt Jeg. Hvem er jeg og hva er jeg? Hvilke spor lager og setter jeg? Hva gjør meg til Jeg?

Forestillingens form er leken og fysisk, med innslag av sang, akrobatikk, musikk og skyggespill.  Forestillingens tekster er enkle og tar utgangspunkt i situasjoner fra hverdag og lek som elevene kjenner seg igjen i og identifiserer seg med. Samtidig rommer tekstene filosofiske og eksistensielle spørsmål og problemstillinger som skaper rom for undring og utforsking. Dramaturgisk tar forestillingen utgangspunkt i barns assosiative måte å oppdage verden på og det fortelles dermed ikke én historie fra A til Å. Snarere er den bygd opp av mange små historier, oppdagelser og refleksjoner som både store og små kan kjenne seg igjen i og bli revet med av.

Når får 1. og 2. trinn besøk av forestillingen? Klikk på turnéplanen eller se skolens kulturprogram.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Dks - Oslo kommune
  • Produsent: Glød/Tussilago Produksjoner

Om kunstner / utøver / gruppe

Glød/Tussilago Produksjoner er en ny konstellasjon bestående av Elisabet Hagli Aars og Kristine Norberg. Samarbeidet oppstod våren 2015, og Glød/Tussilago har siden da produsert de to forestillingene Spor av meg og SNØ.

Kristine Norberg, produsent/skaper, har bred erfaring fra ulike sider av scenekunstfeltet, som tidligere produsent i Den Kulturelle Skolesekken i Aust-Agder, og som frilans scenekunstner; Primært som performanceutøver, regissør og produsent, men også som danser og skuespiller.

Elisabet Hagli Aars, produsent/skaper/utøver, er utdannet skuespiller fra GITIS Scandinavia (Russian Academy of Theatre Arts), og har jobbet som frilans skuespiller og danser siden 2005. Hun har erfaring fra forskjellige former og uttrykk, og lang erfaring med å spille for barn. Hun har også produsert flere forestillinger selv, både alene og med andre. Hun jobber også med utforskning av stemme og sang, har danset i “alle år” og har nå også utdannet seg til Yogalærer.

Signe Alexandra Domogalla, koreografikonsulent/utøver, er danser og koreograf. Signe har master i koreografi fra KHiO og har erfaring som dansekunstner på flere arenaer i Norge, innen samtidsdans, danseteater, stedsspesifikke forestillinger m.m. Hun jobber som førstelektor i dans ved Musikkteaterhøyskolen. I tillegg jobber hun frilans som musikkteaterutøver og driver det prosjektbaserte dansekompaniet Domogalladance.


Medvirkende

  • Elisabet Hagli Aars
  • Signe Alexandra Domogalla

Multimedia og vedlegg

Bilder

Spor av meg
Foto: Tussilago Produksjoner
Spor av meg
Foto: Tussilago Produksjoner
Elisabet
Foto: Kristin Aafløy Opdan
Signe
Foto: Christine Skilhagen
Scenekunst
Trinn: 1 - 2
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Elisabet Hagli Aars
Telefon: 917 06 996
post@tussilagoproduksjoner.no
Faglig relevans
Norsk, dans , musikk og tema identitet
Programlengde
30 minutter
Maks publikumsantall
70
Arena / rom
Skolen
Bærehjelp
3
Oppriggingstid
90 min.
Nedriggingstid
45 min.
Scene
Mål: 4 m bredde x 4 m dybde x 2,5 m Høyde
Merknad
OBS! Riggetiden er på ca 30 minutter, mens utøverne trenger ca 60 minutter til å varme opp før forestillingen. Bærehjelp/elevarrangører trenger derfor ikke være tilgjengelig hele tiden, men er viktig bærehjelp når utøvren kommer til skolen.
Lenker
Vedlegg
Arrangører
Arrangert av:
Dks - Oslo kommune
Produsent:
Glød/Tussilago Produksjoner
Medvirkende
  • Elisabet Hagli Aars
  • Signe Alexandra Domogalla