oslo

120 nye elevarrangører i Osloskolen!

Tidligere i høst arrangerte Den kulturelle skolesekken og Oslo Musikkråd kurs for nye elevarrangører fra 5.-10.trinn og videregående. 30 skoler har nå sertifiserte arrangørteam!

Elevarrangørene er med og lager gode rammer rundt kulturarrangementer på sin skole. De er etter endt kurs spesialister på å ta i mot og legge til rette for konserter, forestillinger og kunstnerbesøk fra Den kulturelle skolesekken, eller egne kulturarrangementer.

I løpet av kursdagen har elevene fått en innføring i arrangering fra A-Å, og de har fått praktisk erfaring gjennom en actionfylt caseoppgave, der elevene bl.a. må takle kravstore utøvere og strenge rektorer, og ikke minst få gruppa til å jobbe godt sammen. Også lærerne er deltakende på kurset, først på en egen lærersesjon med erfaringsutveksling og hvordan være mentor for arrangørteamet, og så som deltakere i caseoppgaven. 

"En velfungerende elevarrangørgruppe var veldig hyggelige og behjelpelige med alt fra bæring av utstyr, til praktisk informasjon og forberedt med vann og frukt før forestillingen"
                                                           - Kommentar fra utøver -

Vi ønsker alle arrangørteamene der ute lykke til med kommende arrangementer, dere utgjør en stor forskjell!

Ps - Neste kurs bli høsten 2013.

 

Elevarrangører

Elevarrangører

Elevarrangørkurs

Elevarrangørkurs

Elevarrangørkurs

Elevarrangørkurs