oslo

Velkommen tilbake til et nytt skoleår!

DKS-programmet for 2014/15 er klart, og alle skolene mottar i disse dager årets katalog. Programmet er også tilgjengelig her, på vår hjemmeside. I år lanserer vi to spennende nyheter i programmet!

Av 400 forslag har 100 produksjoner blitt plukket ut, etter nøye vurdering i programrådet. Lærere, DKS – faggruppen og kulturarbeidere har vurdert den kunstneriske kvaliteten, formidlingskvaliteten og relevans for elevens læring.

En nyhet i årets program er "elevenes valg". En elevjury har vært med på å velge ut to produksjoner til programmet for ungdoms- og videregående trinn. Produksjonene elevene har valgt er Familiebildet og Minnenes museum. Disse er merket "elevenes valg".

De faste produksjonene er nå ferdig tildelt. Informasjon om hva, hvor og når finner du ved å velge din skole i den rosa nedtrekksmenyen øverst i venstre hjørne.

Læreren må selv melde på sin klasse til de valgfrie produksjonene og til prosjekter. Sistnevnte er produksjoner med varighet på mer enn èn dag. Det er ikke først til mølla, men husk påmelding før fristen 1. september!

I tillegg introduserer vi i år et helt nytt konsept; bonusproduksjon. Dette er støtte til en egenvalgt kulturaktivitet.
Les mer om bonusproduksjon ved å klikke her.


Vi ønsker alle et riktig godt, nytt skoleår!

 

 

Minnenes museum

Minnenes museum

Katastrofen

Katastrofen

KROM

KROM