oslo

Logokonkurranse til Kulturfest Tøyen!

I samarbeid med Miniøya inviterer DKS til kulturfestival i Tøyenparken: torsdag 9. juni for 9. trinn - Vg3 og fredag 10. juni for 6.-8. trinn. "Dette skal være elevenes egen festival og vi skal derfor engasjere skoleklasser i forprosjekter gjennom hele året", sier festivalsjef Henriette Larsen.

LOGOKONKURRANSE

Har dine elever lyst til å lage logoen til Kulturfest Tøyen?
Vinneren av konkurransen får mulighet til å jobbe sammen med en profesjonell designer for å ferdigstille logoen til Kulturfest Tøyen. Fristen for innsendelser er fredag 25. september.
Forslag kan sendes til kommunikasjonsansvarlig Anette Helle: anette@minioya.no

Hva er Kulturfest Tøyen?
Kulturfest Tøyen gjennomføres i Tøyenparken. Det er Osloelever som i samspill med profesjonelle utøvere lager kulturarrangementet for seg og sine medelever. Festivalen inkluderer dans, teater, musikk, film, litteratur og visuelle kunstuttrykk. Det skal myldre av aktiviteter og verksteder i parken, og på scenene skal det stå både kjente og ukjente artister innen ulike sjangre. Kulturfest Tøyen skal overraske, utfordre og engasjere gjennom kulturelle opplevelser!


Bli med å forme Kulturfest Tøyen!
Har din skole eller klasse lyst til å være med å forme festivalen?
Frem mot de to dagene i juni vil elever delta i diverse forprosjekter. Først ut er logokonkurransen. Ta kontakt med festivalsjef Henriette Larsen, henriette@minioya.no for muligheter for samarbeid mellom festivalen og din klasse eller skole.

 

Kulturfest Tøyen

Kulturfest Tøyen

Gundersen og Meg