oslo

Velkommen til UKM - en smakebit, på Sentrum Scene

I samarbeid med UKM inviterer vi deg og dine elever til å se noen av Oslos dyktigste ungdommer i aksjon på Sentrum Scene, i alt fra musikk, litteratur, dans og nysirkus, til foto, sceneteknikk og kunst. 

Hvem: Alle elever og lærere fra 5.-10. trinn
Hvor: Sentrum Scene
Når: Mandag 18. januar
Klokkeslett: Dørene åpner 11.45. Sceneshow: 12.15-13.30

Klikk her for å melde på

UKM(Ung Kultur Møtes) er en åpen arena for all ungdom mellom 13-20 år, der man kan delta med absolutt alt. Ungdom er med i alle ledd, og man kan ikke bare delta på scenen med alt man ønsker, man kan også melde seg på med film, litteratur, kunst, som arrangør, konferansier, i nettredaksjon og som scenetekniker. 25.000 ungdommer er med over hele landet hvert år, og vi ønsker nå å vise dere noen av Oslos fantastisk dyktige ungdom! (Dette er det samme arrangementet som tidligere har vært i april)

Vi har skreddersydd et program for dere, og sjangerbredden er enorm! Dere vil få nyte alt fra nysirkus til band og dansecrews – og ikke minst få presentert deler av ungdommens bidrag innenfor kunst og litteratur, samt sett ungdom i aksjon som sceneteknikere, konferansierer og arrangører.

Visste dere at Karpe Diem ble dannet for å delta på UKM?

Bli med og opplev alt Oslo-ungdommen har å by på! Vi har plass til ca. 1000 stykker – først til mølla! Påmeldingsfrist 15. desember.
 

 

UKM

UKM

UKM - en smakebit!

UKM - en smakebit!

UKM