oslo

God stemning på Sentrum Scene!

Mandag 18. januar var 5.-10.trinn invitert til å være publikum på forestillingen UKM - en smakebit, og for en stemning det var!

UKM hadde satt sammen et spektakulært sceneshow med bl.a. halsbrekkende akrobatikk, metalband, nydelig dans, hardingfelespill og spennende litteratur. Elever og lærere i salen bidro med fantastisk stemning, og backet opp ungdommene på scenen. Kanskje ser vi noen av artistene på scenen i Oslo Spektrum om noen år? Tusen takk til UKM for vel gjennomført arrangement, både på og bak scenen. Takk også til elevarrangører fra Lysejordet skole, som hjalp til med gjennomføringen.

Har du elever som også vil delta på UKM? Da kan de melde seg på i sin bydel eller område, med alt fra musikk, band, dans, litteratur, sirkus, foto, konferansier og fotballtriksing, eller bak scenen som arrangør, tekniker, artistvert osv. Ungdommene kan delta fra de er 10 år gamle, men må være mellom 13 og 19 år for å kunne komme videre til fylkesmønstringen. Fristen er litt forskjellig fra område til område, fra slutten av februar til starten av mars.

Finn mer info på www.ukm.no/oslo

 

UKM - en smakebit!

UKM - en smakebit!

Foto: Anne Elisabeth Sæter

UKM - en smakebit!

UKM - en smakebit!

Foto: Anne Elisabeth Sæter