oslo

Se Shakespeare på Akerhus festning!

Vi har noen få plasser til The Two Gentlemen of Verona med Shakespeare's Globe Theatre på Akershus festning torsdag 16. juni. Opplegget inkluderer formidlingsopplegg på skolen i forkant.
Tilbudet gis alle elever på videregående skoler i Oslo men det er få plasser - og først til mølla-prinsippet som gjelder!

Vi er umåtelig glade for å kunne tilby forestillingen The Two Gentlemen of Verona til osloelever på videregående skole! Stykket framføres på engelsk av Shakespeare's Globe Theatre Company som er blant verdens fremste formidlere av Shakespeare. Hver sommer drar de på turne i og utenfor Storbritannia. Dette året besøker de Akershus festning og gjør borggården om til teaterscene. Borggården på Akershus festning er en opplevelse i seg selv og danner en vakker og tidsriktig ramme for teateropplevelsen. Norwegian Shakespeare Company leverer formidlingsopplegg på skolen i forkant av forestillinga. 

Mer informasjon om produksjonen finner du HER.

Tid for gjennomføring: Torsdag 16. juni kl 11.30

Det er få plasser og først til mølla-prinsippet som gjelder! Siste frist for påmelding: Fredag 8. april

Påmelding gjør du HER

Påmeldingen er bindende og skolebesøk i forkant er obligatorisk. Ved avlysning av skolebesøk vil billetter til forestillingen trekkes tilbake og gis til en annen skole.

Forestillingen er nå fullbooket. Du kan fortsatt melde deg på fram til fristen 8. april og stå på venteliste.

 

The Two Gentlemen of Verona

The Two Gentlemen of Verona