oslo

Vi søker elever til festivalråd for Kulturfest Tøyen

Nina Buflaten Ursin @ Oslo // 30.08.16

Kulturfest Tøyen er en festival for, med og av elever. Ungdom vet best hva ungdom vil ha på festival, og derfor vil vi etablere et eget festivalråd med elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo.

13. juni 2017 går Kulturfest Tøyen av stabelen for 2. gang i Tøyenparken. Denne gangen ønsker vi 8000 elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo velkommen til en dag stappfull av musikk, dans, teater og andre kunstformer.

Vi vil veldig gjerne ha hjelp til å lage festivalen og håper du som lærer kan fortelle dine elever at de nå kan få være med.

Som medlem i festivalrådet får elevene innblikk i hvordan en festival planlegges og gjennomføres. De får være med på å påvirke festivalens form, booking og øvrige innhold. 

Festivalrådet vil bestå av representanter fra Miniøya og til sammen 6 elever fra ulike skoler. Maks 2 fra samme skole. Det vil være ca. 3 fellesmøter etter skoletid og noe arbeid mellom møtene. Oppstart i oktober. Elevene fyller ut et søknadsskjema med litt om seg selv og motivasjonen for å delta i festivalrådet. De blir også bedt om å oppgi kontaktinfo til en lærer som referanse.

Se invitasjonen her

Søknadsskjema

PS - påmeldingen til Kulturfest Tøyen åpner i april/mai 2017.  Festivalen er for elever på utrinn og videregående, ikke 6. og 7. trinn denne gangen.

 

Kulturfest Tøyen

Kulturfest Tøyen

Miniøya