oslo

Lager kulturavis på Bolteløkka skole

Anne Elisabeth Sæter @ Oslo // 28.09.16

På Bolteløkka skole er elevene arrangører og lager kulturavis.

Bolteløkka skole har flere ganger deltatt på elevarrangørkurs i regi av Den kulturelle skolesekken og Oslo musikkråd. Før sommeren ble skolen trukket ut til å vinne 5 stk Canon digitalkameraer. Ikke lenge etterpå fikk DKS tilsendt en utgave av "Kulturavisa" som elevarrangørene Mette og Augusta har laget. I avisa intervjuer de elever i klasse 2A, som har sett forestillingen "Med verden i lomma". 

Les Bolteløkka skoles kulturavis!

Kulturkontakt Mari Andersen på Bolteløkka skole sier dette om hvorfor de har prioritert å ha elevarrangører:
"Elevene er de beste til å ta i mot artistene på en hyggelig måte! De er hjelpsomme, imøtekommende og tar virkelig ansvaret de får på alvor. Nå har ikke vi fått plass på kurset de to siste årene, så da holder jeg kurs på skolen i stedet. Jeg synes det er fint at nye elevarrangører får delta på DKS-kurset. Kurset forbereder dem på jobben og de får møte elevarrangører fra andre skoler. Dette bidrar til at elevene føler seg viktige og utfører jobben på beste måte."

 

OBS! I uke 41 er det nye kurs for elevarrangører, og interessen har vært stor. Til sammen 150 elever skal møtes på Popsenteret tre ulike dager for et krasjkurs i arrangering. Elevarrangørkurset er gratis og arrangeres i samarbeid med Oslo musikkråd.

 

Engasjerte elever

Engasjerte elever

Elevarrangører på Bolteløkka skole