oslo

Festivalrådet for Kulturfest Tøyen er i gang

Nina Buflaten Ursin @ Oslo // 09.11.16

I forrige uke gikk det første møtet med det nye festivalrådet for Kulturfest Tøyen av stabelen. For en gjeng! De kommer til å være til god hjelp i planleggingen og gjennomføringen av festivalen i Tøyenparken 13. juni 2017.

Kulturfest Tøyen er en festival for, med og av elever. Ungdom vet best hva ungdom vil ha på festival, og derfor har vi etablert et eget festivalråd. 

På møtet snakket vi mye om hvordan vi vil at Kulturfest Tøyen skal være, og hvilke artister som skulle stå på scenen. Her var det klar tale fra festivalrådet: Mest mulig ungdom på scenene! Vi la noen skikkelig spennende planer, som vi gleder oss til å fortelle mer om!

Vi fikk inn veldig mange søknader om å få være med i festivalrådet, og det var ikke lett å velge blant alle de gode kandidatene. Festivalrådet 2017 består av Mira fra Vg3 på Oslo Katedralskole, Anna fra 10. trinn på Hovseter, Katrine fra Vg1 på Blindern vgs, Ammel Jan fra Kuben vgs., Rose fra Vg2 på Elvebakken vgs. og Elias fra 10. trinn på Årvoll.

Les mer om dem, og følg med på hva de finner på her: www.kulturfesttoyen.no


PS - Påmeldingen til Kulturfest Tøyen åpner i april/mai 2017. Festivalen er for elever på utrinn og videregående, ikke 6. og 7. trinn denne gangen.

 

Festivalråd Kulturfest Tøyen

Festivalråd Kulturfest Tøyen

Foto: Kulturfest Tøyen

Kulturfest Tøyen

Kulturfest Tøyen

Miniøya