oslo

Tildeling av valgfrie produksjoner

Tildeling valgfrie produksjoner og prosjekter er i full gang

Påmeldingsfristen er passert, og vi jobber med å tildele produksjonene. Etterhvert som turnéene blir klare vil de publiseres, og en e-post sendes til kontaktpersonen.

Når en turnéplan er klar og publisert, vil den dukke opp til høyre i blått felt når du er inne på en produksjonsside. Produksjonssiden får du opp ved å klikke på tittelen til en produksjon.

Se grunnskole-programmet her: Grunnskole 2011-12 
Se videregående-programmet her: Videregående 2011-12

Tildelingene vil også dukke opp i skolenes eget kulturprogram, som du finner ved å velge skolen din i nedtrekksmenyen oppe til venstre. Skolens kulturprogram presenteres kronologisk på dato.

OBS: kontaktperson på skolen må bekrefte at dato og tidspunkt er registrert! Bekreftelsen sendes som svar på e-posten du har mottatt, og merk at det kan være kort svarfrist.

------------

Vi tillater oss en liten anmodning:
Grunnet veldig store mengder logistikk (53000 elever på gs, og 17000 elever på vgs) anmoder vi de som trenger bytte dag/tid om å ordne dette selv, og gi oss beskjed om eventuelle bytter.
I turnéplanen finner dere hvilke datoer og tider de andre skolene har fått.

Men obs! noen produksjoner er slik at utøver reiser fra en skole til en annen på samme dag. Da er det viktig at dere bytter med nærliggende skole, slik at utøverne ikke skal få lang reisevei mellom skolene. Og så gjentar vi at vi må ha beskjed - ellers reiser utøver til feil skole!

Takk, og lykke til med alle kulturopplevelsene med Den kulturelle skolesekken dette skoleåret!

 

Fra forestillingen Superglad

Fra forestillingen Superglad

Foto: Siren Lauvdal